Foredrag, workshops og kursuspakker målretter kompetent rådgivning og engagerende læring til netop jeres kontekst.

En holistisk, evidensbaseret tilgang til sundhed og kostændringer - formidlet enkelt og effektivt i foredrag, workshops og kursuspakker

Er du interesseret i at bringe den seneste evidensbaserede viden om, hvordan livsstil og ernæring påvirker vores helbred, til din virksomhed, institution eller forening?

Er du og din organisation nysgerrig på sammenhængen mellem kost og komplekse emner som trivsel, stress, sygefravær og kronisk sygdom? 

Så kan et nærværende og nøje tilrettelagt foredrag eller kursusforløb til netop jeres behov være svaret. 

Læs mere i det følgende og kontakt mig derudover gerne for en uforpligtende snak om, hvordan netop jeres situation kan imødekommes i et lærerigt og engagerende forløb.

Et eksempel på oplæg ved temadag for Acuity World

Foredrag og kursuspakker henvendt til det private erhvervsliv, offentlige institutioner, patientforeninger og sundhedsprofessionelle

Læs i det følgende mere om tilbud til henholdsvis virksomheder, institutioner, patientforeninger og sundhedsprofessionelle.

Virksomheder

Kost som ressource i arbejdslivet

I planlægger at gøre en indsats for bedre trivsel, mindre sygefravær eller forebyggelse af stress. Jeg giver mit indspark med en vinkel, som ofte bliver overset; hvordan en overkommelig indsats på livsstilen kan bryde den onde cirkel af tilbagevendende sygdom, udmattelse, ophobede opgaver og i værste fald stress.

Startpakke (small)

 • Fyraftensmøde for alle niveauer. 
 • Foredragsform. 
 • Antal deltagere: ingen begrænsing. 
 • Kan tilbydes virtuelt til overseas medarbejdere.

 

 Udvidet forløb (medium)

 • Bootcamp for grupper på max. 25 personer. 
 • Spørgeskemaer indsamlet før første mødegang 
 • 4 halvdagsmøder, hvor vi arbejder gennem undervisning og workshops med at fjerne flaskehalse i deltagernes oplevelse af egne ressourcer.

 

Fuld pakke (large)

 • En introdag på 6 timer og 
 • Efterfølgende 1 ugentlig samling på 3 timer i 8 uger. 
 • Et underviserteam på 3 med fokus på ernæring, afspænding og personlig proces. 
 • Alle samlinger omfatter et let måltid.

Kan eksempelvis målrettes gruppen af medarbejdere med størst sygefravær, som har brug for længere tids undervisning og gruppestøtte.

 

Institutioner & Patientforeninger

Institutioner:
Kost som del af en sund hverdag

Når I overvejer nye linjer i jeres kostpolitik eller et øget fokus på brugernes særlige behov, kommer jeg ind over som facilitator. Det vil typisk være et forløb af temadage med deltagelse af både personale og brugere, som gennem undervisning og workshops finder fælles nye mål. I får også konkret sparring til køkken/kantine, men først og fremmest en fælles vidensplatform at tage afsæt i. Min erfaring er, at netop det at starte nye ideer i et samarbejde mellem personale og brugere fungerer virkelig godt.

Patientforeninger: Kost som behandling og sygdomsforebyggelse

Mange mennesker med kroniske lidelser opsøger selv viden om kostens betydning for deres livskvalitet. Gennem foredrag kan jeg hjælpe jeres medlemmer med at vælge de mest slagkraftige indsatsområder for netop jeres helbredsproblem. Samtidig vil jeg give jeres medlemmer konkrete råd om, hvordan de kan undgå normale faldgruber, når de selv leder efter råd på internettet.

Udvalgte eksempler på institutioner og patientforeninger, der har benyttet tilbuddet om foredrag og kurser

Sundhedsprofessionelle

Læger & Sygeplejersker:
Kost som ressource i patientbehandlingen

Patienter og borgere kommer i stigende grad med spørgsmål om kost udfra viden, de selv har fundet på internettet. Du kan blive klædt på med en grundviden udfra en funktionel medicinsk vinkel, så du kan have en fagligt velbegrundet dialog med dine patienter. Målet er at give dig enkle værktøjer, du kan bruge inden for de eksisterende rammer og muligheder.

Eksempel på tidligere formater: Foredrag i 12-mandsgrupper, på Lægedage. 

Apotekspersonale: Rådgivning og medicininducerede næringsstofmangler

En mere detaljeret viden om medicininducerede næringsstofmangler og over skranken rådgivning om hverdagsskavanker giver mulighed for mersalg med basis i grundlæggende biokemi og ernæring.

 

Eksempel på tidligere formater: Kursusdage for apotekspersonale om vitaminer og mineraler udfra en funktionelt medicinsk vinkel, foredrag på personaleaftener på apoteker.

Registrer din interesse her

Ønsker du ikke at registrere din information, så kan du i stedet kontakte mig direkte via +45 21 85 30 00