Evidensbaseret viden, sund fornuft og klinisk erfaring

Funktionel medicin

Funktionel medicin er en stærkt vidensbaseret tilgang til behandling af sygdom. Læs mere i bogen “Andre boller på suppen”.

Book foredrag

Få et skræddersyet arrangement på rette faglige niveau til din virksomhed, patientforening, institution eller faggruppe. Læs mere her.

Center for Ernæring og Terapi

Mia er medstifter af Center for Ernæring og Terapi (CET), som tilbyder klinikbehandlinger og undervisning. Besøg CETs hjemmeside her.

FOREDRAG & WORKSHOPS

Skal det være formidling for store grupper i foredragsform – eller en temadag med workshops?

Her er de 3 målgrupper, jeg hyppigt holder specialarrangementer for:

Firmaer

Ønsker I at gøre en indsats for jeres medarbejderes trivsel på arbejdspladsen? Vil I være proaktive omkring emner som stress og sygefravær? Så kan et forløb omkring kost, helbred og sundhed på arbejdspladsen være vejen frem. Tag kontakt i dag for en uforpligtende snak om et skræddersyet forløb til netop jeres situation, behov og budget.

Institutioner & Patientforeninger

I overvejer et forløb om sundhed og kostændringer for jeres institution eller patientforening og har brug for solid sparring. Med udgangspunkt i, hvad videnskaben ved (men måske ikke anvender), gives en forståelig og konkret vinkel på netop jeres situation eller sygdomsområde.

Sundhedsprofessionelle

Foredrag for DGE-grupper og anden efteruddannelse af læger, sygeplejersker, farmaceuter og andre sundhedsprofessionelle. Her gås til stålet med fagligheden, så alle får stillet deres videbegær. Målet er brobygning og en konkret vej at gå i behandlingen af kronisk sygdom.

ANMELDELSER AF “ANDRE BOLLER PÅ SUPPEN” -

UDGIVELSER

Vil du selv læse mere?

Over de sidste 23 år har jeg i kraft af mit virke som ernæringsterapeut været hovedforfatter, bidragyder og redaktør på diverse udgivelser. Klik her og find en oversigt over de fleste af dem, plus links til, hvor de kan købes.

Seneste udgivelse: Stærke knogler

”Stærke knogler” giver dig nuanceret viden om opbygning og nedbrydning af knogler. Bogen giver dig samtidig konkrete handlemuligheder, når det kommer til knoglesundhed – både forebyggende og hvis skaden er sket.

“Rigtig god og lærerig bog om, hvordan du gennem kosten kan styrke dine knogler. Nem at læse og fine opskrifter, der lige er til at gå til.”
Pernille K – ♥♥♥♥♥♥

“En dejlig informativ god bog – let at gå til – overskuelig – med skønne opskrifter som er lette at forstå og med ingredienser de fleste har på lager. Mia Damhus går man aldrig fejl af.”
Lene M
 – ♥♥♥♥♥♥

Om Mia Damhus

Cand. pharm., ernæringsterapeut DET, IFMCP

Evidensbaseret viden, sund fornuft og klinisk erfaring

Jeg er uddannet farmaceut og brygmester, og havde ti spændende år i bryggeriindustrien. I 1996 skiftede jeg karriere og har siden været fuldtids ernæringsterapeut.
Sammen med Karen Kaae har jeg i 2004 stiftet Center for Ernæring og Terapi. Bogstaverne IFMCP betyder, at jeg desuden er uddannet Clinical Practitioner fra Institute for Functional Medicine i USA.
mia-alvorlig-nyt-snit

KONTAKT OG BOOKING

Kontakt

Mail er bedst, men du kan også sende mig en SMS på 21853000.

Ønsker du en tid til individuel behandling, beder jeg dig om at ringe til CET på tlf. +45 3833 1099 hverdage mellem 9 og 13.

 

 

 

 

Følg med på Facebook:

Send en mail

Min mail er md@cetcenter.dk – du kan også bruge formularen nedenfor: